Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Betrouwbaar postadres

Prijs: € 65,-

4.027 keer bekeken • Status: Actief

Steeds meer mensen zoeken contact op het internet maar vinden het vervelend dat daarbij hun privé of woonadres bekend wordt. Een anoniem postadres kan dan de oplossing zijn. Je geeft eenvoudigweg je nieuwe postadres aan je nieuwe vrienden op, waardoor al je post of reacties bij ons op het depot binnenkomen. Je privéadres is alleen bij ons bekend en wij zorgen er voor dat je reacties, kaartjes en andere poststukken bij binnenkomst aan jou worden doorgezonden. Je privégegevens worden door ons nooit aan derden ter beschikking gesteld, zodat je er 100% op kunt vertrouwen dat je adres voor anderen anoniem blijft. Zo houden wij je privé ook daadwerkelijk privé. 

Voor slechts € 0,91 excl. BTW per week kun je bij ons al beschikken over uw eigen Nederlandse postadres. De in deze advertentie gehanteerde prijs bedraagt € 65,-. Dat houdt verband met het feit dat wij onze tarieven verrekenen met een vooraf gestort Prepaid bedrag (€ 50,-) en en € 15,- entreegeld bij inschrijving.

 

Postverzorging.nl is een dienstverlenend bedrijf dat zich primair richt op het beheer en de afwikkeling van poststukken in opdracht van derden. Voor meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen nodigen we je graag uit om onze website www.postverzorging.nl te bezoeken.

Reageer nu!

Contact-informatie

Postverzorging.nl ( Bedrijf )
7 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Winschoten
(Groningen, Nederland)
Tel: 0643693441
  • 1 / 3
  • 2 / 3
  • 3 / 3

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)